Huse pat compatibila cu DAF CF, CF 65, CF 75, CF 85 (dupa 10.05-)

Cod: F-CORE UF06

Special Price 269.00 Lei

Huse pat pentru DAF CF, CF 65, CF 75, CF 85 (dupa 10.05-)

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 
Huse pat  DAF CF pentru camion seria Elegance. Are o singura piesa  fabricata din piele sintetica. Accesoriile ofera stil si eleganta in cabina camionului si sunt realizate in mare parte din piele sintetica. Finisarea atenta si solutiile inovatoare caracterizeaza toate produsele din seria produselor de interior. Piesele de interior au fost realizate din polyester , un material respirabil si usor de curatat. Acestea ofera cel mai mare confort cand conduci in timpul orelor lungi de lucru dar si in timpul stationarii . Accesoriile sunt dedicate si sunt proiectate pentru modelul specific de camion.. Sunt proiectate pentru modelul de camion DAF DAF CF, CF 65, CF 75, CF 85 (dupa 10.05-)
 

*PENTRU A ALEGE CULOAREA DORITA  SCRIETI LA DETALII IN FORMULARUL DE COMANDA

 Producator:  F-CORE
 Cod:  F-Core UF06
 Ambalare:  1 piese/set 1,44kg
 Material:  piele sintetica
 Culori disponibile:  Negru, albastru, maro, gri, rosu, crem
 Compatibilitate:  DAF CF, CF 65, CF 75, CF 85 (dupa 10.05-)
 
Huse pat  DAF CF este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu