Husa pat compatibila cu VOLVO FH 16 II (dupa 03.2014-)

Cod: F-CORE UF13 CHAMP

Special Price 239.00 Lei

Huse pat pentru VOLVO FH 16 II (dupa 03.2014-)

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

Husa pat VOLVO FH 16 pentru camion seria Elegance. Are o singura piesa  fabricata din piele sintetica. Accesoriile ofera stil si eleganta in cabina camionului si sunt realizate in mare parte din piele sintetica. Finisarea atenta si solutiile inovatoare caracterizeaza toate produsele din seria produselor de interior. Piesele de interior au fost realizate din polyester , un material respirabil si usor de curatat. Acestea ofera cel mai mare confort cand conduci in timpul orelor lungi de lucru dar si in timpul stationarii . Accesoriile sunt dedicate si sunt proiectate pentru modelul specific de camion.. Sunt proiectate pentru modelul de camion VOLVO FH 16 II (dupa 03.2014-)


*PENTRU A ALEGE CULOAREA DORITA  SCRIETI LA DETALII IN FORMULARUL DE COMANDA

 Producator:  F-CORE
 Cod:  F-Core UF13
 Ambalare:  1 piese/set 1,44kg
 Material:  piele sintetica
 Culori disponibile:  Negru, albastru, maro, gri, rosu, crem
 Compatibilitate:  VOLVO FH 16 II (dupa 03.2014-)


Husa pat VOLVO FH 16 este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

 

Scrie un comentariu