Concurs Truckmagia.ro

CONCURS “CAMIONUL, A DOUA CASA” 2019 -REVINE 

Lauda-te cu interiorul cabinei tale si noi te premiem! 

1. Te inscrii in concurs, completand formularul de pe site si sa incarci maximum 3 poze cu INTERIORUL cabinei tale, accesorizat cu presuri, mochete si alte accesorii de la Truckmagia.
2. Dai share in pagina ta de facebook cu mentiunea #truckmagia si sa iti inviti prietenii/cunoscutii sa te voteze.
 
Cu cat primesti mai multe voturi, cu atat iti cresc sansele a castiga unul din cele 3 PREMII PUSE IN JOC!
 
Ai grija ca pozele sa  cat mai clare,  cele de  mai jos sunt cele mai apreciate pentru ca  prezinta o imagine completa a INTERIORULUI cabinei tale.
Pozele care nu corespund cerintelor acestui concurs vor fi sterse si concurentul eliminat.
 
PREMIILE LUNII NOIEMBRIE 2019  SUNT:

 
Premul 1: o lada frigorifica
 
Premiul 2- o husa scaun cu incalzire 
premul 3 - o cafetiera auto
 


 
IMPORTANT
Te inscrii o data si participi in fiecare luna!
Daca te-ai inscris acum si nu castigi, ai posibilitatea sa participi in luna urmatoare. Voturile colectate insa nu se vor reporta de la o luna la alta, dar poate vei fi suficient de convingator data viitoare!
 
Concurentii care se vor inscrie, dar nu vor manifesta interes in a strange voturi si nu distribuie pozele pe pagina lor de facebook vor fi inlocuiti.
Termen de inscriere - de la inceputul fiecarei luni pana in ultima zi. Insa ca sa ai timp sa aduni voturi, iti recomandam sa o faci la inceputul fiecarei luni si sa le amintesti prietenilor/cunoscutilor tai pe facebook sa te voteze din cand in cand.
 
Castigatorii se vor anunta pe data de 5 ale lunii urmatoare si vor fi desemnati prin adunarea voturilor primite pe site in luna respectiva.
Numele castigatorilor va fi anuntat pe pagina de facebook oficiala Truckmagia.
 

IMPORTANT

Te inscrii odata si participi in fiecare luna!

Daca te-ai inscris acum si nu castigi  ai posibilitatea sa participi in luna urmatoare. Voturile colectate insa nu se vor reporta de la o luna la alta dar poate vei fi sufficient de convingator data viitoare! Concurentii care se vor inscrie dar nu vor manifesta interes in a strange voturi  si nu distribuie pozele pe pagina lor de facebook , vor fi inlocuiti.

Termen de inscriere - de la inceputul fiecarei luni pana in ultima zi. Insa ca sa ai timp sa aduni voturi recomandam sa o faci la inceputul fiecarei luni si sa amintesti prietenilor/cunoscutilor  tai pe facebook sa te voteze din cand in cand.

Castigatorii se vor anunta pe data de  5 ale lunii  urmatoare celei in care s-a desfasurat concursul si vor fi desemnati prin adunarea voturilor primite pe site  in luna respectiva.

Numele castigatorilor va fi anuntat pe pagina de facebook  oficiala Truckmagia.
Conditii de eligibilitate pentru participare:
-concurentii vor face dovada achizionarii produselor de la www.truckmagia.ro ( chitanta, sau  verificare in baza de date a siteului)
-pozele sa fie clare si DOAR cu produsele care fac obiectul concursului ( daca nu este un interior complet atunci pozele vor fi doar cu produsul cumparat de la truckmagia)
- costurile de transport  al premiului care va fi livrat catre  concurentul castigator va fi suportat de catre acesta.

Distribuie concursul Truckmagia.ro

Distribuie concursul Truckmagia.ro pe Facebook si roaga prietenii sa te voteze. Ajuta-ne sa avem cat mai multi concurenti!

Participanti concurs Truckmagia.ro