Huse pentru scaune de camioane si auto

Camionul este casa ta, departe de casa. Mai ales atunci cand esti la drum, ai nevoie de toate conditiile pentru a te simti confortabil si in siguranta. Este cazul si huselor de bord pentru camion, care te ajuta sa  iti pastrezi obiectele personale in siguranta si care elimina problema incalzirii acestuia din pricina soarelui.
 
Evident, fiecare produs vine cu particularitatile sale, insa in gama huselor de bord pentru camioane vei gasi o multitudine de modele, ideale pentru orice tip de vehicul pe care il conduci. In plus, culorii vii, materialul de calitate si siguranta prinderii sunt doar cateva dintre caracteristicile produselor cumparate de pe TruckMagia.ro.
 
Alege sa cumperi huse pentru bordul de camion de pe site-ul nostru, iar noi te rasplatim cu cel mai mic pret online, alaturi de consiliere de specialitate si personalizata si livrarea rapida, direct din stoc.
Daca doriti o anumita culoare  de huse cand procesati comanda va rugam sa o mentionati   , aceasta se va confirma si telefonic de agentul de vanzari dedicat.