Contact

Truck Magia este un magazin online dedicat celor care isi petrec timpul calatorind in interes de serviciu. Inca din 2015 ne-am remarcat pe piata automotivelor din Romania ca un magazin online de piese si componente pentru camioane care isi respecta clientii si le ofera produsele de care au nevoie .
 
Oferim suport tehnic permanent, insotit de livrarea produselor in aproximativ 3-5 zile lucratoare si transport gratuit la comenzi de peste 499 de lei*. In plus, asiguram returnarea produselor care nu coincid  specificatiilor in timp util posibil.
 
Datorita profesionalismului de care am dat dovada, multi dintre cei care au plasat prima comanda ne-au devenit clienti fideli si ne recomanda drept o solutie de luat in calcul privind achizitia componentelor si accesoriilor pentru camioane .
 
Te invitam sa intri pe site-ul nostru si te convingi de produsele noastre. Suntem disponibili la numarul de telefon 0755804064/ 0745204824  sau pe chat pentru preluarea comenzilor online, iar prin abonarea la pagina vei fi mereu la curent cu promotiile noastre.
 

Ne puteti contacta, completand formularul de mai jos!