Contact

Truck Magia este un magazin online dedicat celor care isi petrec timpul calatorind in interes de serviciu. Inca din 2015 ne-am remarcat pe piata automotivelor din Romania ca un magazin online de piese si componente pentru camioane care isi respecta clientii si le ofera produsele de care au nevoie in cel mai scurt timp, la un raport calitate-pret imbatabil.
 
Oferim suport tehnic permanent, insotit de livrarea produselor in aproximativ 2-5 zile lucratoare si transport gratuit la comenzi de peste 400 de lei. In plus, asiguram returnarea produselor care nu coincid  specificatiilor in cel mai scurt timp posibil.
 
Datorita profesionalismului de care am dat dovada, multi dintre cei care au plasat prima comanda ne-au devenit clienti fideli si ne recomanda drept solutia cea mai buna privind achizitia componentelor si accesoriilor pentru camioane din tara.
 
Te invitam sa intri pe site-ul nostru si te convingi de produsele noastre. Suntem disponibili la numarul de telefon 0755804064/ 0745204824  sau pe chat pentru preluarea comenzilor online, iar prin abonarea la pagina vei fi mereu la curent cu promotiile noastre.
 

Ne puteti contacta, completand formularul de mai jos!