G.D.P.R


Politica de confidentialitate Societatea S.C. TRUCKMAGIA S.R.L., persoana juridica romana, legal constituita, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/213/2018 , Cod de inregistrare 38832142 , colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale in materia prelucrarii datelor cu caracter personal.
Avand in vedere ca incepand cu 25 mai 2018, se aplica prevederile Regulamentului UE 679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, prin prezentul acord va solicitam consimtamantul dvs. pentru pastrarea datelor colectate, (astfel cum sunt mentionate mai jos), va aducem la cunostinta scopul folosirii/utilizarii acestora.
SCOPUL UTILIZARII
Datele dvs. cu caracter personal mentionate mai jos, vor fi colectate, prelucrate si stocate de catre societatea TRUCKMAGIA SRL, denumita “TruckMagia” prin intermediul corespondentei scrise in conformitate cu legislatia in vigoare, doar in scopul utilizarii acestora in procesul de cumparare/vanzare de pe site-ul www.truckmagia.ro.
Datele care urmeaza sa fie prelucrate contin: numele si prenumele; adresa de e-mail; adresa de resedinta; telefon.
TruckMagia garanteaza ca datele furnizate sunt prelucrate in conditii de confidentialitate si stocate in conformitate cu Standardele de Securitate impuse de legislatia in vigoare.
CATEGORIILE DE DESTINATARI CATRE CARE SE POT DIVULGA DATELE PERSONALE COLECTATE:
 • Mobilpay.ro, unde datele vor fi redirectionate catre partener in vederea efectuarii platii.
TRANSFERUL DATELOR PERSONALE
TruckMagia, poate transfera datele dvs. automat, doar pentru si cu privire la scopul mentionat mai sus (Mobilpay.ro, unde datele vor fi redirectionate catre partener in vederea efectuarii platii).
Pentru astfel de transferuri, societatea a semnat clauze contractuale de respectare a nivelului de securitate si de strictete  impuse de Regulamentul UE 679/2016.
PASTRAREA DATELOR PERSONALE
Datele personale vor fi pastrate avand in vedere scopul pentru care sunt colectate, o perioada de 1 an, la partenerul de hosting Spatiul.ro  cu care exista un acord de confidentialitate,dupa care vor fi sterse prin incheierea unui proces-verbal.
 
 
DREPTURILE PE CARE LE AVETI IN CEEA CE PRIVESTE DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE
Conform Regulamentului UE 679/2016, incepand cu 25 mai 2018, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
 • Dreptul de acces la date;
 • Dreptul de a solicita, actualizarea sau rectificarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
 • Dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (ex. Cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate de mai sus);
 • Dreptul de opozitie;
 • Dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale, la care ati consimtit anterior;
 • Dreptul de a fi uitat, in sensul de a va adresa catre noi cu o solicitate de a va sterge din evidentele noastre;
 • Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
 • Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre alt un alt Operator de date personale desemnat de dvs.
 • Dreptul de a va adresa cu o solicitare scrisa, datata si semnata catre TruckMagia, in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a fi notificat in cazul incalcarii privind securitatea datelor, de catre noi;
 • Dreptul de a va adresa jusititiei in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Daca aveti orice intrebari, solicitari cu privire la modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate sau doriti sa le modificati, accesati, eliminati sau sunt incorecte, va rugam sa ne contactati la adresa contact@truckmagia.ro.
In cazul lipsei consimtamantului dvs., datele cu caracter personal nu vor fi adaugate in baza noastra de date.
Prin prezentul acord, imi exprim in mod expres consimtamantul pentru procesarea si stocarea de catre TruckMagia a datelor cu caracter personal ale subsemnatului/subsemnatei, conform scopului mentionat in prezentul acord.

Magazinul online www.truckmagia.ro administrat de S.C. TRUCKMAGIA S.R.L isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari celor mai sus mentionate fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.
 
 

Scrie un comentariu