Iluminare auxiliara

Pentru orice sofer, sistemul de iluminare auto este cu atat mai important, cu cat orice defectiune poate avea consecinte grave. Mai ales in cazul soferilor de camioane, proiectoarele si lampile pentru spate sunt cu atat mai importante, cu cat transporturile pot fi afectate de o gama larga de accidente, cauzate de defectiuni.

Avem o gama larga de proiectoare si lampi alarturi de faruri si girofaruri care  sa permita circulatia in siguranta si fac parte din categoria acesoriilor de camion necesare si de maxima importanta .

Consideram ca, alaturi de elementele de caroserie omologate, proiectoarele si lampile de spate pentru camioane sunt extrem de importante. In acest sens, am reunit o vasta gama de produse dedicate, de la producatori de top, alaturi de care avem colaborari.

Te invitam sa parcurgi lista de produse si proiectoare pentru camioane, precum si modelele de lampi pentru spate si sa comanzi ce ai nevoie, la cel mai mic pret online. Iti garantam livrarea rapida, gratuita, pentru achizitii ce depasesc 400 de lei.