Politica de retur

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, TRUCKMAGIA SRL   iti garanteaza un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege, si anume in 30 zile de la cumparare.


Returnarea produselor achizitionate de pe truckmagia.ro se face prin FAN CURIER sau GLS CURIER (partenerii nostrii pe partea de curierat) la adresa Strada Redului 121 , Onesti, jud. Bacau,  iar transportul este suportat de catre Clientul expeditor conform  OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014 . Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre TRUCKMAGIA SRL. DACA PE ACELASI CLIENT/COMANDA SE SOLICITA ALTE SCHIMBURI /RETURNARI SI CLIENTUL  IN FINAL  RETURNEAZA INTEGRAL PRODUSELE TRANSPORTUL ACESTORA RETUR ESTE SUPORTAT DE CUMPARATOR.


Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare /model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa contact@truckmagia.ro in care vei specifica foarte clar numarul comenzii, numele si produsul pe care il doresti la schimb.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.


Orice produs pe care il vei returna trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit (sa nu fie folosit, murdar, rupt, etc). Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale (legea 249/2015, art 16(8)). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite, cu urme de uzura.


In cazul in care nu doresti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur,  iti vom inapoia contravaloarea produsului doar in contul bancar care va trebui furnizat odata cu cererea de retur.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice Client persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si NU se aplica pentru Clientii Persoane Juridice .

​Magazinul online www.truckmagia.ro administrat de S.C. TRUCKMAGIA S.R.L isi rezerva dreptul de a aduce modificari / completari celor mai sus mentionate fara a avea obligatia de a notifica / informa in prealabil tertele persoane. Modificarile / completarile isi vor produce efectul de la data publicarii / afisarii lor.

Daca ai nevoie de alte informatii sau lamuriri, asteptam cu drag solicitarea dvs. la truckmagia@gmail.com

Cu recunostinta,
Echipa Truckmagia
 
 

 

Scrie un comentariu