Despre TruckMagia, cel mai diversificat magazin online de accesorii pentru camioane

Bun venit pe TruckMagia.ro! De mai bine de 5 ani, clientii care au comandat prima data de la noi  ne-au devenit fideli datorita seriozitatii si promptitudinii cu care raspundem oricaror solicitari de pret si informatii.
 
In urma cu 3 ani, am dezvoltat site-ul Truckmagia.ro, ca urmare a cererilor clientilor deja existenti de a de a putea vizualiza toate produsele comercializate in acel moment intr-un magazin online user-friendly, care ofera  o gama diversificata de piese si accesorii de camioane originale sau after market.
 
Am creat o relatie de incredere cu toti clientii nostri, mai ales ca putem oferi, in cel mai scurt timp posibil, o larga varietate de accesorii si piese de camioane, gratie furnizorilor  nostri interni si internationali. Astfel, experienta dobandita in mai bine de 5 ani pe piata automotivelor din Romania, ne-a ajutat sa intelegem nevoile pietei si a soferilor de camioane si sa le putem veni in sprijin, in cel mai scurt timp posibil, cu rezolvarea la problemele pe care le au.
 
In tot acest timp, am livrat mai mult de 8000 de colete, in intreaga tara, si ne bucuram de o rata a refuzului din partea clientilor de doar 5%. In portofoliul nostru se regasesc drept clienti atat persoane fizice, cat si juridice, mai ales ca toate produsele oferite au certificat de conformitate, garantie si factura fiscala.
 
Desi suntem o echipa mica, eforturile noastre in a rasplati clientii cu servicii prompte si de calitate, sunt rasplatite de multumirile primite de la cei care ne-au comandat piesele si accesoriile de pe site. Pentru ca ne dorim sa crestem business-ul si sa avem cat mai multi clienti multumiti de alegerea facuta, oferim suport tehnic dedicat si personalizat, atat telefonic, cat si pe site.
 

Scrie un comentariu