Despre TruckMagia, magazin online de accesorii pentru camioane !

INFORMARE COVID 19
Datorita situatiei create de virusul Covid19  ca facem in continuare eforturi sa livram produsele  Truckmagia la termen. Totusi, tinand cont ca functionam exclusiv in mediul online si livrarea produselor se face prin partenerii nostrii care ofera servicii de curierat , este posibil sa existe anumite intarzieri .
Tinem cont si de situatia economica actuala, de aceea va rugam sa comandati produsele avand garantia ca le puteti achita si ridica de la curier. Va multumim pentru suport si va dorim multa santate ; numai uniti si impreuna putem sa trecem cu bine peste aceasta incercare.


De mai bine de 6 ani, clientii care au comandat prima data de la noi  ne-au devenit fideli datorita seriozitatii si promptitudinii cu care raspundem oricaror solicitari de pret si informatii.
 
In urma cu 6 ani, am dezvoltat site-ul Truckmagia.ro, ca urmare a cererilor clientilor deja existenti de a de a putea vizualiza toate produsele comercializate in acel moment intr-un magazin online user-friendly.
 
Experienta dobandita ipe piata automotivelor din Romania, ne-a ajutat sa intelegem nevoile pietei si a soferilor de camioane si sa le putem veni in sprijin, in timp util posibil, cu rezolvarea la problemele pe care le au.
 
In tot acest timp, am livrat mii de colete catre soferii de tir si societatile acestora , in intreaga tara, si ne bucuram de o rata a refuzului/returului din partea clientilor de sub 5% . In portofoliul nostru se regasesc drept clienti atat persoane fizice, cat si juridice.
 
Eforturile noastre in a rasplati clientii cu servicii prompte si de calitate, sunt rasplatite de multumirile primite de la cei care ne-au comandat piesele si accesoriile de pe site. Pentru ca ne dorim sa crestem business-ul si sa avem cat mai multi clienti multumiti de alegerea facuta, oferim suport tehnic dedicat si personalizat, atat telefonic, pe e-mail cat si pe site.
 

Scrie un comentariu