Ce legatura are meseria de sofer de tir cu fotbalul? 3 avantaje pe care le are un sofer tir cautat !

Ce legatura are meseria de sofer de tir cu fotbalul? 3 avantaje pe care le are un sofer tir cautat !  
Daca iti place fotbalul cu siguranta stii ca o viata extra-sportiva afecteaza un fotbalist iar acesta  ori nu ajunge prea departe ori isi iroseste talentul. Dintr-o discutie cu unul din clientii nostrii, care a fost sofer si apoi a devenit administrator de firma de transport,  cu o experienta de peste 13 ani in industria transporturilor am ales 3 caracteristici pe care le cauta la un sofer profesionist :

Sofer de tir cu abilitati de condus
Vorbim totusi de meseria de sofer si ar fi ciudat sa fie de apreciat sa stii sa gatestesti, nu? Cand vorbim de abilitati de condus desigur ne referim si la parcarea camionului si tot ce implica aceasta meserie ca si manevre . Niciunui patron nu-I place sa fie trezit in mod frecvent in miez de noapte de soferul lui care a lovit masina sau lucruri de genul acesta .
 
Sofer de tir cu inclinatii pentru mecanica
Cand ramai in drum la mii de km de casa, un sofer care are cateva cunostinte de mecanica este super valoros pentru firma. Nu spune nimeni sa schimbi un ambreiaj in drum sau alte reparatii care se fac in service dar sa stii sa schimbi un furtun sau ceva la fel de simplu face diferenta  intre soferii cautati de patroni si ceilalti .
 
Sofer de tir care are dorinta de munca pe termen lung
Daca ar fi sa ne intoarcem la ce spuneam la inceputul articolului sau chiar in titlu putem spune ca un sofer care isi doreste sa munceasca si nu cauta sa “combine” cate ceva in fiecare zi este ca un fotbalist care are grija sa nu-si iroseasca potentialul cu diferite substante , alcool sau un stil dezorganizat care sa ii afecteaza cariera  .
 
Desigur ca discutia a fost mai lunga iar o experienta adunata in 13 ani de comunitate si tur-retur nu se poate rezuma aici; Ei sunt soferii de tir cautati iar cel cu care am stat noi de vorba, unul din patronii care investeste si mai mult ca lucrurile sa mearga bine .
 
Ramai informat si ai doar de castigat,
Echipa truckmagia.ro

Scrie un comentariu