Esti sofer de tir? 5 sugestii despre cum sa iti mentii o viata de familie stabila

Esti sofer de tir? 5 sugestii despre cum sa iti mentii o viata de familie stabila
Sa fii sofer de tir se stie ca este o meserie grea dar care aduce celui ce o practica si satisfactii prin locurile pe care ajunge sa le viziteze  tranversand tari  sau continente.
Din punct de vedere al vietii personale este insa restrictiva.Multi soferi de tir sunt obisnuiti sa conduca in solitudine, altii insa  vor sa petreaca mai mult timp cu sotia si copii sa fie mai mult implicati in viata lor..Altii isi doresc sa petreaca timp cu prietenii. Deci sunt diverse motivele pentru care aceasta meserie este considerate grea din punct de vedere al menținerii relatiilor interpersonale.
Truckmagia va ofera cateva  sugestii ca sa mentineti o  relatie satsfacatoare cu familia .
1.Partenera de viata sa practice aceeasi meserie. Din ce in ce mai multe reprezentate al sexului frumos aleg sa  devina soferite  de tir. Avantajul este ca puteti lucra in echipa pe acelasi camion.
2. Negocierea cu compania de transport  a perioadele de liber cu cele de lucru  pentru a exista un echilibru  intre viata de familie si cea de sofer de tir.
3.Verificarea cerintelor legale  in care compania angajatoare ar permite sotiei si  copiilor dupa o anumita varsta sa fie luati la bordul camionului .
4.In cazul in care va decideti sa luati pe cei dragi cu dumneavoastra in cabina verificati  traseul, opririle si daca exista restaurant sau statii de camioane cu restaurant pentru fa milii.Unele nu sunt potrivite pentru copii.
5.De asemeni luati in considerare si daca exista alte atractii sau locatii unde puteti opri .Daca nu  exista prea multe optiune planificati din timp si organizati o masa la bordul camionului folosind accesorii de interior cabina cum e masa cabina camion unde puteti savura  si o cina dar si o cafea dimineata.
Voi cum ati procedat pana acum? ce metode au functionat? Scrie-ne pe contact@truckmagia.ro, si , daca esti de acord le vom publica  si aici.
Drumuri bine !
 

Scrie un comentariu