Cum se aleg corect piesele pentru camioane?

Cum se aleg corect piesele pentru camioane?

In piata pieselor de schimb exista o sumedenie de mituri mai mult sau mai putin fondate si pentru ca ne dorim sa iti oferim posibilitatea de a face achizitii sigure, bazate pe cat mai multe informatii reale, hai sa analizam impreuna cateva dintre aceste „legende” de profil. Camioanele sunt autovehiculele comerciale utilizate mai ales pe distante mari, pot transporta cantitati mari de marfuri si materiale si din acest motiv au nevoie de o ingrijire deosebita.

Spre deosebire de alte vehicule, camioanele trebuie verificare periodic intr-un service autorizat, piesele uzate sau cu probleme trebuie sa fie inlocuite cu unele noi. Inlocuirea pieselor este obligatorie mai ales daca se fac drumuri multe pe luna, daca incarcatura variaza din punctul de vedere al greutatii si daca autovehiculul comercial este mai vechi.

Cand alegi piesele pentru camion trebuie sa te orientezi spre firmele cu experienta, care sunt importatori directi sau parteneri autorizati ai acestor, piesele trebuie sa fie originale, sa aiba garantie, sa poata fi returnate in caz ca au probleme, asa cum se intampla la TruckMagia.ro. La acestea se adauga filtrele si piesele pentru caroserii, clientii pot alege dintr-o gama variata piesele de schimb si alte accesorii de interior, consultanta tehnica gratuita este oferita de specialisti cu experienta in domeniu, livrarea si comanda sunt rapide si sigure.

Doar pentru ca o piesa arata identic cu una originala nu inseamna ca are aceeasi calitate cu aceasta. Potrivirea si functionalitatea nu pot inlocui ani de testare, calcule exacte si integrarea viziunii de ansamblu pe care o au piesele originale. Variabile cum ar fi toleranta si proprietatile mecanice, printre altele, sunt cele care separa piesele originale de cele aftermarket.

Valoarea unei componente este cea care trebuie sa conteze cel mai mult. In aceasta „valoare”, o pondere destul de mare o are si pretul, dar principalul aspect il reprezinta repunerea in functiune a camionului in conditii de siguranta, astfel incat acesta sa inceapa sa produca.

Este foarte important sa alegi un furnizor de piese camion care sa iti ofere garantia calitatii si de asemenea, care sa iti poata dovedi faptul ca acestea sunt originale. Optand pentru aceasta alternativa, vei avea posibilitatea sa faci achizitii mai ieftine, cu o calitate incontestabila si mai mult, daca optezi pentru piese camioane din dezmembrari, nu vei mai fi nevoit sa astepti poate si cateva zile pentru obtinerea piesei, atunci cand nu se afla pe stoc.

Nu iti ramane decat sa decizi ce este mai bun pentru tine si sa actionezi in consecinta. Oricare ar fi nevoia ta de piese camioane, in magazinul nostru online vei gasi exact ceea ce iti trebuie. Tu trebuie doar sa comanzi piesele de care ai nevoie!

Scrie un comentariu