Șoferul de TIR - Roata de rezerva sau combustibilul afacerii ?

Șoferul de TIR - Roata de rezerva sau combustibilul afacerii ?         Piata transporturilor este una complicata și în același timp una cu numeroase oportunitati. Nu este o noutate că șoferii de TIR de cele mai multe ori nu sunt apreciați la adevărata lor valoare, aceștia fiind oamenii din spatele tuturor afacerilor de transport de succes. Suntem o firma care se ocupa cu îmbunătățirea locului de munca, dar în același timp "al pasiunii" și "al caminului" șoferilor. De ce ???   Răspunsul este simplu și cu toții îl știți, însă de înțeles îl pot înțelege doar cei care au trait cel puțin o săptămână în cabina. 

           Aprecierea și dorința noastră de a ajuta șoferii de camioane a venit din eforturile de a ne afla in aceasta comunitate unită, pe care o putem numi " familia transportatorilor", venind cu soluții avantajoase calitate-pret. 

           Acest articol dorește să încurajeze toți șoferii care nu se simt apreciați, să tragă linie, să conștientizeze cât valorează , să negocieze ! Pentru că piața este suficient de mare pentru  a-ti gasi locul potrivit.
   Mulțumim sincer tuturor celor care ne folosesc produsele și revin, iar și iar  cu noi comenzi, suntem alături de voi in fiecare zi in cabina, prin produsele  noastre. 

      In final, promiți că o să te gândești cat valorezi ? Piața transporturilor este nimic fara TINE ! Fără voi !
 

Scrie un comentariu