Statisticile spun ca meseria de sofer de tir este una din cele mai grele;tu ce crezi despre asta?

Statisticile spun ca meseria de sofer de tir este una din cele mai grele;tu ce crezi despre asta? Statisticile spun ca meseria de sofer de tir este una din cele mai grele;tu ce crezi despre asta?
 
Sunt multe intarzieri intre cei ce livreaza si clientii finali, directii gresite , vreme rea, traffic greu, soferi periculosi, mancare nu prea buna, drumuri rele si tot asa.
Dar tu ,care faci aceasta meserie in Romania, o consideri cea mai grea ?
 
Un studio recent facut pe baza stresului , satisfactiei, sigurantei  in munca , salariilor, viitor din punct de vedere al locului de munca si securitatea jobului  descrie aceasta munca ca una din cele mai grele.
 
Si da, soferii de tir sunt din ce in ce mai cautati desi companii ca Tesla dezvolta in contuniare tehnologii de conducere a camionului de la distanta.
 
Sa conduci un camion poate fi stresant si dificil.Soferii sunt responsabili pentru camioanele lor care uneori depasesc 40 de tone si sar peste  pauza de somn ca sa ajunga la timp la descarcare.
 
Studiul arata ca meseria de sofer de tir este mai rea decat cea de  ospatar, constructor, sofer de autobus sau sofer de taxi.
 
Deci cand esti blocat in traffic sau trebuie sa astepti 3 ore sa incarci si ai doar doua ore sa ajungi  la destinatie gandeste-te ca ai putea oricand sa conduci un autobus plin de lume sau sa fii  blocat in traffic intr-un taxi.
Noroc ca exista mereu gadgeturi si accesorii de camioane care sa iti faca asteptarea mai usoara.
Voi ce credeti?
 
 

Scrie un comentariu