Truck Driving tips pentru soferi de camion incepator : manevre la parcarea camionului cu spatele cu spatele

Truck Driving tips pentru soferi de  camion incepator : manevre la parcarea camionului cu spatele  cu spatele Una din manevrele pe care orice sofer de camion incepator trebuie sa le invete este aceea de a parca cu spatele camionul cu remorca.Desi aceasta manevra poate fi intimidanta la inceput , ca orice alte manevre se poate perfectiona in timp cu o singura conditie: sa fie facuta corect  si fara emotii.
Va sugerma cateva trucuri pentru asta:
 
REGULA # 1: INCERCATI SA EVITATI UNGHIURI MOARTE
Aceasta va poate  reduce riscul unui accident.
Sunt șanse să trebuiasca sa parcati lângă un alt vehicul sau o remorcă .
Dacă este absolut necesar să intrați în orb, luați mai întâi o imagine mentală a zonei țintă. Apoi, așezați camionul într-o poziție buna cand parcati , ceea ce plasează remorca în cea mai bună poziție posibilă pentru a parca , cu un minim de unghi și manevre reduse.
ATENTIE!!!! VA DATI JOS DIN camion  SI VA UITATI DE CATE ORI E NEVOIE ! Ieșiți din vehicul atunci când vă parcati, pentru a verifica fizic poziția dvs. cât de des este necesar pentru a vă asigura o parcare sigură, chiar dacă înseamnă că trebuie sa o faceti de mai multe ori pana reusiti.
Utilizați cât mai mult timp pentru a parca in  siguranță, fără incidente. Pentru asta cu sigranta  merită să investești timp!
REGULA # 2: Evitați utilizarea mai multor AJUTOARE  
Sfatul meu este de a folosi doar un singur AJUTOR , care este un șofer de camion  cu experiență.
Adesea, oricine altcineva poate mai mult sa incurce  fără a fi de ajutor. Acest lucru se datorează faptului că o persoană neexperimentată va avea tendința să vada doar o anumita parte a vehicului .
Oricine nu este camionagiu , nu are suficientă experiență pentru a ști că trebuie să urmărească întregul ansamblu adica camion și remorcă.
REGULA # 3: FACETI MANEVRA CU GRIJA.
Nu pot sublinia acest lucru suficient. Fiti foarte atent. Verificați în mod constant poziția tractorului și a remorcii.
Urmând sugestiile de mai sus, atunci când faceti o parcare  a unei remorci, cu siguranță nu   aveti  garantia succesului de fiecare dată . Dar va reduce în mod dramatic pagubele cauzate de eventuale  incidente.
 
Practica  este cea mai bună soluție pentru a învăța cum să realizați cu succes această mișcare în siguranță, de fiecare dată.
 
 
Drumuri line!

Scrie un comentariu