Lada frigorifica 12V 26 litri

Cod: WAE TC-21FL-AC

Special Price 1443.00 Lei

Lada frigorifica auto 12 V / 26 litri

Acest produs nu este momentan pe stoc! Sunati pentru detalii la +40755804064

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

In categoria de Accesorii utile si pentru confort, regasesti o gama variata de produse, precum: seturi ADR, rezervoare apa, cutie scule camion, lada frigorifica, lanturi antiderapante, statii emisie receptie, antena CB, senzori de parcare, claxoane, gura rezervor combustibil, capace prezoane, capace roti, rezervoare combustibil si amortizoare sistem evacuare, lada frigorifica auto.
Lada frigorifica auto de 26 de litri are urmatoarele caracteristici

Brand Waeco
Model TC-21FL-AC
Capacitate (l) 26 litri
Certificare energetica Class (A+++)
Functia de racire  -18°C sub temperatura ambientala
Greutate 3,7 Kg
Port USB Da
Dimensiuni 400x400x300mm.
Tensiunea de alimentare 12 V

Lada frigorifica auto este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite . NU contine suportii de prindere

   COMANDA ACUM accesoriile utile pentru service-ul tau,           

                       TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015    

Scrie un comentariu