Kit reparatie prelata LA ROLA 220 x 14 cm diferite culori gri, transparent, albastru

Cod: CARGO-RK/....

Special Price 339.00 Lei

Kit reparatie prelata /rola 220 x 14 cm

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 
kit de reparatie prelata
 

Pe parcursul activitatii lor soferii de camion au uneori parte si de evenimente neplacute , cum este aceea de descoperi taieturi pe prelata .Pentru aceste situatii sunt necesare remedieri imediate pentru a se putea continua deplasarea. Acest kit de reparatii prelata , reparatii prelata tir ,   a fost conceput pentru reparatii prelate in cateva minute.

Culorile disponibile  sunt :  gri, transparent, albastru

Pechetul contine
-1 bucata prelata ROLA cu dimensiunea 220 x 14 cm
-5 bucati smirghel
-5 servetele de hartie degresante
-instructiuni de utilizare
 

kit de reparatie prelata este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

 

Scrie un comentariu