Aspirator auto camion cu alimentare la bricheta auto

Cod: WAE 9600000348

Special Price 589.00 Lei

Aspirator auto alimentare 12/230

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 
Din categoria accesporiilor utile face parte si acest aspirator auto.
Cu o linie eleganta si calitate germana, se alimenteaza de la bricheta auto a camionului. Utilizare usoara, datorita dimensiunilor mici poate fi depozitat in cabina d-voastra. Daca doriti sa evitati imbolnavirea datorita alergenilor si a  prafului va recomandam utilizarea lui saptamanala.Vine insotit de accesorii si garamtie de la producator.
 

Aspirator auto camion cu alimentare  la bricheta auto este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu