Set huse scaun compatibil cu FORD F-MAX fabricatie 11.2018+

Cod: F-CORE FX24

Special Price 335.00 Lei

Set huse scaun camion compatibil cu: FORD F-MAX (10.2018-)

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

Set huse scaun camion Ford F-MAX -model dupa 11.2018 realizate din piele sintetica, pentru Ford F-MAX  (produs dupa 2018 , 2019 , 2020 , 2021 , 2020 ).

!!!!   Husele NU se potrivesc pentru Ford TRUCKKER / BASCULA

Accesoriile ofera un stil unic si eleganta in cabina camionului si sunt realizate in mare parte din piele sintetica. Finisarea atenta si solutiile inovatoare caracterizeaza toate produsele din seria produselor de interior. Piesele de interior au fost realizate din in mare parte din piele sintetica, un material respirabil si usor de curatat. Acestea ofera cel mai mare confort cand conduci in timpul orelor lungi de lucru dar si in timpul stationarii . Accesoriile sunt dedicate si sunt proiectate pentru modelul specific de camion.


*PENTRU A ALEGE CULOAREA DORITA  SCRIETI LA DETALII IN FORMULARUL DE COMANDA

 Producator:  F-CORE
 Cod:   F-CORE FX 24
 Ambalare:  2 piese/set, 0,50kg
 Material:  Piele sintetica
 Culori disponibile:  Negru, albastru, maro, crem, gri, rosu
 Compatibilitate:  FORD F-MAX (dupa 11.2018-)

Set huse pentru scaune camion este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .

   COMANDA ACUM accesoriile utile pentru camionul tau ,           

                       TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015    

Scrie un comentariu