Set huse scaun textil camion compatibile cu STRALIS HI-WAY / STRALIS XP

Cod: F-CORE-PS35

Special Price 265.00 Lei

huse scaun textil iveco hiway (01.2013-12.2016) / STRALIS XP 2016+

Acest produs nu este momentan pe stoc! Sunati pentru detalii la +40755804064

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

Set huse pentru scaune camion, realizate din material textil, pentru STRALIS HI-WAY / STRALIS XP , fabricatie: 2013 , 2014 , 2015 , 2016 , 2017 , 2018 , 2019 , 2020 .
Accesoriile ofera stil si eleganta in cabina camionului si sunt realizate in mare parte din piele sintetica. Finisarea atenta si solutiile inovatoare caracterizeaza toate produsele din seria produselor de interior. Piesele de interior au fost realizate din in mare parte din textile / velura, un material respirabil si usor de curatat. Acestea ofera cel mai mare confort cand conduci in timpul orelor lungi de lucru dar si in timpul stationarii . Accesoriile sunt dedicate si sunt proiectate pentru modelul specific de camion.
. Sunt disponibile in mai multe culori.
*PENTRU A ALEGE CULOAREA DORITA  SCRIETI LA DETALII IN FORMULARUL DE COMANDA

 Producator:  F-CORE
 Cod:   F-CORE-PS35
 Ambalare:  2 piese/set, 1,92kg
 Material:  Material textil
 Culori disponibile:  Negru, albastru, maro, crem, gri, rosu
 Compatibilitate:   STRALIS HI-WAY / STRALIS XP
 

   COMANDA ACUM accesoriile utile pentru camionul tau ,           

                       TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu