Masa camion compatibila cu IVECO DAILY III, diferite culori

Cod: F-CORE CB05

Special Price 218.00 Lei

Masa cabina compatibilă cu: IVECO DAILY III (01.1999-12.2006)

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

Masa cabina din seria Classic.
Este realizata din lemn, invelit de un covor din mocheta. Aceasta solutie te ajuta sa o poti folosi chiar si in timpul condusului. Este gandita sa  se monteaza in doar cateva minute .
Accesoriile sunt dedicate si sunt proiectate pentru modelul specific de camion. A fost proiectata pentru a se potrivi perfect cu modelul de camion IVECO DAILY III (produs 05.99-07.07).

 Producator:  F-CORE
 Cod:  F-Core CB05
 Culori:  Albastru, gri, verde, rosu
 Compatibilitate: IVECO DAILY III (produs 05.99-07.07).
 

Masa camion pentru IVECO DAILY III (produs 05.99-07.07).este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015    

Scrie un comentariu