Spray curatare ecran navigatie GPS, LCD TV

Cod: ALD LCD CLEANER

Special Price 17.24 Lei (Pretul contine TVA)

Spray curatare ecran navigatie GPS, LCD TV -20 ML

Acest produs nu este momentan pe stoc! Sunati pentru detalii la 0755804064

Telefon comenzi: 0755804064

Email comenzi: contact@truckmagia.ro

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare

Cost livrare: 19 lei National (*)

(*) la transport standard se adauga cost pentru km suplimentari si/sau cost pentru kg suplimentare (unde este cazul)


Pentru soferul de camion comunicarea cu dispecerul precum si utlizarea instrumentelor de navigatie care sa ii permita sa gaseasca locul de incarcare sau descarcare reprezinta o rutina zilnica de aceea toate dispozitivele care sa il ajute trebuie sa fie intr-o stare de functionare foarte buna.
Navigatia GPS, tableta sau smartphonul  vin cu un display mai economic din punct de vedere a consumului de energie, dar si mai sensibil la interventia factorilor mecanici si vor necesita din acest motiv instructiuni speciale pentru curatare de praf si alte substante care se depun pe ecranul lor, 

Ce trebuie sa stiti inainte de a le curata de praf:
1.Toate aparatele la care doriti sa curatati displayul trebuie sa fie deconectate de la sursa de curent si sa fie lasate cateva minute sa se raceasca complet.

2.Pentru dispozitivele cu touch screen trebuie avut in vdere ca acestea in contact cu degetele  pot acumula o cantitate de grasime care poate fi indeprtata doar utlizand solutii sepciale recomandate cum este solutia de curatat ecrane LCD,plasma sau TV.Praful de pe aparate se va indeparta usor cu o carpa uscata din microfibra foarte fina  sau un aspirator .

3.Curatarea ecranului se va face prin miscari orizontale si verticale  si niciodata prin miscari circulare cu bucata de  microfibra uscata  .
Dupa indeprtarea prafului se va folosi o alta bucata de microfibra pe care se va pulveriza solutia de curatare .Presiunea asuora ecranului va fi minima si se vor evita miscarile circulare.

4.In situatia in care ati pulvezrizat prea multa solutie sa aveti la indemana o alta bucata de microfibra  uscata pentru  indepartarea surplusului.

Cantitate:200 ML

Spray curatare ecran navigatie GPS, LCD TV este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu