Solutie curatat injectoare motor diesel

Cod: CRC GDI VALVE CLEANE

Special Price 103.99 Lei (Pretul contine TVA)

Solutie spray curatare valve motor diesel -0.5 L

Telefon comenzi: 0755804064

Email comenzi: contact@truckmagia.ro

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare

Cost livrare: 19 lei National (*)

(*) la transport standard se adauga cost pentru km suplimentari si/sau cost pentru kg suplimentare (unde este cazul)

Pentru orice tip de camion, Truckmagia.ro ti-a pregatit o gama larga de aditivi ulei motor  si solutii de curatare interior, exterior si motor, la preturi competitive. Datorita prafului din atmosfera si a uzurii, dupa un timp, motoarele nu mai functioneaza la aceeasi capacitate ca la inceput. De aceea, au fost creati aditivii si tratamentele pentru motor.

Aditivii sunt cantitati mici de substante chimice (alcooli, eteri) ce sunt adaugati in combustibil pentru a imbunatati cifra octanica sau cetanica si performantele acestora (inhibitori metalici), pentru a reduce frictiunea din interiorul motorului si pentru a prelungi durata de viata a acestuia (detergenti). In unele zone, din considerente geografice, sunt utilizati aditivi chimici sezonieri, precum adaugarea de metanol pentru a preveni inghetarea conductei de combustibil. Tratamentele chimice sunt folosite pentru curatarea interiorului motor si a altor componente vitale functionarii lui.
Sprayul de curatare injectoare dizova depunerile de pe injectoare, valve, etc si reduce fiuntionarea neuniforma a motorului.
Cantitate:0.5 L
GDI Valve Cleaner.

 

Scrie un comentariu