Macara geam fara motoras partea dreapta MAN TGS, TGX

Cod: VAL850955

Special Price 679.00 Lei

Macara geam compatibil cu : MAN TGS, TGX

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

macara geam man tgx tgs

In categoria Caroserie Camion, regasesti o gama variata de piese si componente pentru camionul tau, precum: carcasa oglinda, lentila far, cablaj far, grila radiator, suport far, tampon, proiector ceata, spoiler cabina, suport plafon cabina, aripa fata, scara cabina, latrie aripa, maner usa, aripa spate, prag scara, oglinda retrovizoare, carcasa scara, soclu far. Acestea fiind compatibile cu urmatoarele marci de camion: Daf, Iveco, Man, Mercedes, Renault, Scania si Volvo. 

Macara usa -compatibila cu MAN TGS, TGX 

Detalii produs :

Partea de montare :      fata
dreapta
Functie comutator combinat :      cu functie comfort
Echipament vehicul :      pentru vehicule cu macara geam cu functie automata
Mod de operare :      electric
Articol extins/Informatii de       extindere :      fara motor electric
Greutate [kg] :      2.54


 

macara geam man tgx tgs este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu