Pasta curatare covorase, huse scaun, husa bord piele sintetica

Cod: MANISTA HAND 3L

Special Price 110.00 Lei

Pasta curatare covorase , huse scaun, husa bord compatibile cu MAN, DAF, IVECO, RENAULT,MERCEDES,SCANIA,VOLVO

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 
Solutie curatare si igienizare machete huse scaun, huse bord piele sintetica ,  pentru  toate modelele de camion: compatibile cu Iveco,Renault,Daf,Man,Scania,Volvo,Mercedes.
Pentru soferul profesionist de camioane, cabina este un sinonim al casei. Stim ca este atat de important sa te simti in siguranta , de aceea solutiile de curatare  si igienizare a cabinei sunt de o maxima importanta pentru sanatatea soferului de tir. 
 Producator: COMMA
 Cod: MANISTA HAND 3L
 Ambalare: 1 BUC ,3 L
Utilizare  Gel pasta curatat suprafete foarte murdare, maini, covorase
 Instructiuni utilizare  1. Pentru covorase, bord, huse scaun, puneti o cantitate mica de produs pe o laveta umeda si frecati apoi laveta sau carpa pentru a acoperi cat mai mult cu pasta de curatat
 
2. Incepeti prin a freca usor ,fara presiune ,suprafat dorita  a fi curatata, prin miscari usoare circulare
 
3. Clatit apoi carpa sau laveta si indepatati urmele de pasta ramase pe suprafata curatat.Repetati actiunea de mai multe ori pana cand rezultatul este cel dorit.
 
4.ATENTIE! pentru petele dificile sau greu de indepartat nu recomandam sa folositi acest produs.Prin frecare agresiva  pielea sintetica poate fi distrusa, crapata sau deteriorata.
 
5. Bucurați-vă de rezultat!
 

Pasta curatare covorase este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .


                                                          COMANDA ACUM accesoriile si piesele utile pentru camionul tau,           

                          TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu