Huse scaune compatibile cu SCANIA R , G , P (01.2011-12.2016) STREAMLINE scaune standard cu microfon incorporat si tetiere diferite

Cod: F-CORE FX16

Special Price 309.00 Lei

Set huse scaun piele sintetica compatibil cu: SCANIA R (01.2013-12.2016) SCANIA G (01.2013-12.2016) SCANIA P (01.2013-12.2016) - Tetiera integrata pentru sofer - Cabină STREAMLINE - Scaun șofer cu microfon - Tetiera pasager integrata - Diferite scaune

NOTA: Produsele promovate prin intermediul site-ului www.truckmagia.ro au scop comercial. Datorita browser-elor si ecranelor culorile produselor pot varia. Facem tot posibilul pentru a reda pe site poze cat mai apropiate de realitate. Informațiile afișate pe site cu privire la conținut, caracteristici sau detalii de produs sunt strict informative și au scopul de a prezenta într-o formă cât mai generală bunurile comercializate. Produsele distribuite sunt after market si compatibile cu modelele din descriere, daca nu este specificat altfel.

 

Set huse pentru scaune camion, realizate din piele sintetica, pentru SCANIA  R, G , P scaune standard cu microfon incorporat , model intre 2013 , 2014 , 2015 , 2016 Accesoriile ofera un stil unic si eleganta in cabina camionului si sunt realizate in mare parte din piele sintetica. Finisarea atenta si solutiile inovatoare caracterizeaza toate produsele din seria produselor de interior. Piesele de interior au fost realizate din in mare parte din piele sintetica, un material respirabil si usor de curatat. Acestea ofera cel mai mare confort cand conduci in timpul orelor lungi de lucru dar si in timpul stationarii . Accesoriile sunt dedicate si sunt proiectate pentru modelul specific de camion.

*PENTRU A ALEGE CULOAREA DORITA  SCRIETI LA DETALII IN FORMULARUL DE COMANDA

 Producator:  F-CORE
 Cod:   F-CORE-FX16
 Ambalare:  2 piese/set, 1,90kg
 Material:  Piele sintetica
 Culori disponibile:  Negru, albastru, maro, crem, gri, rosu
 Compatibilitate:   SCANIA  R , G , P -scaune standard cu microfon incorporat , inclusiv cabina STREAMLINE

Set huse pentru scaune camion este un produs NOU , se vinde DOAR cu factura ( persoana fizica sau juridica dupa dorinta clientului ) si nu face parte din dezmembrari sau produse folosite .

   COMANDA ACUM accesoriile utile pentru camionul tau ,           

                       TRUCKMAGIA este partenerul tau de INCREDERE inca din 2015     

Scrie un comentariu