Aditiv curatare motor Diesel - Liqui Mole

Cod: LIM5156

Special Price 90.99 Lei (Pretul contine TVA)

Solutie curatare motor diesel Liqui Mole

Telefon comenzi: 0755804064

Email comenzi: contact@truckmagia.ro

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare

Cost livrare: 19 lei National (*)

(*) la transport standard se adauga cost pentru km suplimentari si/sau cost pentru kg suplimentare (unde este cazul)

Aditivii sunt vitamine pentru orice motor si asigură curățarea și protecția împotriva coroziunii, pentru o lubrifiere stabilă și rezistență la temperatură. Chiar și uleiurile simple pentru motoare minerale, care nu se mai apropie de cerințele motoarelor actuale, reprezintă până la 15% aditivi. Uleiurile moderne, cum ar fi uleiul de motor complet sintetic, sunt chiar până la 30%. Ceea ce probabil nu știți deja este de fiecare dată când vă alimentezi mașina, adăugați aditivi.

Cu aditivi LIQUI MOLY vă protejați motorul, reduceți consumul de combustibil și economisiți bani. Aditivii de ulei curăță motorul din interior, reduc frecarea și uzura, reduc consumul de ulei și protejează împotriva coroziunii. Acestea sunt potrivite atât pentru motoarele pe benzină, cât și pentru motoarele diesel și ajută la recreația performanțelor originale ale motorului , ajută la creșterea duratei de viață a motorului și la reducerea consumului de combustibil. Aceasta înseamnă că utilizarea aditivilor nu numai că este benefică pentru portofel, ci și pentru mediul înconjurător.

Potrivit pentru toate motoarele diesel - ca măsură preventivă sau pentru rezolvarea problemelor. Testați în condiții de siguranță cu convertoare catalitice și cu turbocompresoare. Pentru adăugarea directă la rezervorul de combustibil. 300 ml sunt suficiente pentru combustibil de până la 70 de litri. Efectul durează până la 2000 km

Scrie un comentariu