Aditiv ulei motor Visco Stabil Liqui Mole motor diesel sau benzina

Cod: LIM5196

Special Price 76.99 Lei (Pretul contine TVA)

Aditiv ulei motor Visco Stabil pentru motoare pe benzină și diesel cu și fără filtru de particule diesel (DPF).

Telefon comenzi: 0755804064

Email comenzi: contact@truckmagia.ro

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare

Cost livrare: 19 lei National (*)

(*) la transport standard se adauga cost pentru km suplimentari si/sau cost pentru kg suplimentare (unde este cazul)

Cu aditivi LIQUI MOLY vă protejați motorul, reduceți consumul de combustibil și economisiți bani. Aditivii de ulei curăță motorul din interior, reduc frecarea și uzura, reduc consumul de ulei și protejează împotriva coroziunii. Acestea sunt potrivite atât pentru motoarele pe benzină, cât și pentru motoarele diesel și ajută la recreația performanțelor originale ale motorului , ajută la creșterea duratei de viață a motorului și la reducerea consumului de combustibil. Aceasta înseamnă că utilizarea aditivilor nu numai că este benefică pentru portofel, ci și pentru mediul înconjurător.

 Aditiv ulei motor diesel si benzina .
Potrivit pentru toate tipurile de uleiuri de motor pentru motoare pe benzină și diesel cu și fără filtru de particule diesel (DPF). Testați în condiții de siguranță cu convertoare catalitice și cu turbocompresoare. Conținutul poate fi suficient pentru ulei de motor de până la 5 l. Nu este potrivit pentru motociclete cu ambreiaj umed.
Este posibil ca conținutul (300 ml) să fie suficient pentru 5 litri de motorină. După adăugarea la uleiul de motor, lăsați motorul să se încălzească. Produsul poate fi adăugat oricând.
Se poate folosi 1 litru la 20 litri ulei.

 

Scrie un comentariu