Aditiv ulei transmisie Liqui Mole

Cod: LIM5199

Special Price 90.99 Lei (Pretul contine TVA)

Aditiv ulei transmisie

Telefon comenzi: 0755804064

Email comenzi: contact@truckmagia.ro

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare

Cost livrare: 19 lei National (*)

(*) la transport standard se adauga cost pentru km suplimentari si/sau cost pentru kg suplimentare (unde este cazul)

Aditivii sunt vitamine pentru orice motor si asigură curățarea și protecția împotriva coroziunii, pentru o lubrifiere stabilă și rezistență la temperatură. Chiar și uleiurile simple pentru motoare minerale, care nu se mai apropie de cerințele motoarelor actuale, reprezintă până la 15% aditivi. Uleiurile moderne, cum ar fi uleiul de motor complet sintetic, sunt chiar până la 30%. Ceea ce probabil nu știți deja este de fiecare dată când vă alimentezi mașina, adăugați aditivi. Pentru combustibilii moderni sunt adăugați aditivi pentru a spori rezistența la lovire a benzinei, de exemplu, sau pentru a face dieselul mai puțin sensibil la temperaturi sub zero.

Aditivii pentru ulei se folosesc pentru sigilarea subandsalmblelor care il folosesc pentru a impiedica scurgerile nedorite.
Acest  tub de aditiv de ulei de transimisie este suficient pentru 1 litru de ulei de transmisie. Utilizați două tuburi pentru cazuri de transmisie de mare capacitate. Produsul poate fi adăugat oricând. Pentru rezultate optime, adăugați de fiecare dată când uleiul este schimbat.

 

Scrie un comentariu